dimarts, 28 de febrer del 2017


NOVETATS IMPORTANTS (febrer 2017)


LA PLATAFORMA #NOBENZINERACANMAS REPRÉN LA SEVA ACTIVITAT DEGUT ALS DARRERS ESDEVENIMENTS.


El Ple Ordinari de febrer va refusar el canvi d’ubicació de la benzinera que inicialment havia d’obrir al costat de l’escola El Martinet i que estava aturada per l’oposició veïnal. Tot i l’acord arribat amb els veïns, l’escola i l’empresa Bon Àrea, el govern de Decidim no va aconseguir la unanimitat necessària per a la modificació del Pla General necessària per a la reubicació al costat de la comissaria de Mossos. Fins i tot, s’havien superat les reticències del cos policial i ja es disposava del permís de la Conselleria d’Interior. No obstant això, en la darrera fase de la tramitació, Decidim només va aconseguir el suport d’Esquerra. La regidora no adscrita es va oposar amb un “No a la benzinera”. La resta de l’oposició s’hi va abstenir. Josep Gabarra (C’s) va qüestionar la necessitat de més benzineres, mentre que Rosa Martín del PSC va recordar al govern la seva situació de minoria i de no haver fet un major esforç per negociar amb els altres partits. Entre el públic es trobava una representació de veïns contraris a la instal·lació de la benzinera a Can Mas.

L’alcade José María Osuna va lamentar aquest nou entrebanc i va advertir a l’oposició sobre les conseqüències negatives que provocarà no aprovar la modificació del Pla General per a la reubicació de la benzinera. Osuna va retreure a les forces contràries que “s’havia aportat molta informació i posat sobre la taula quines són les opcions jurídiques. Per tant, que tothom sigui conscient del que significa”. “Hem perdut una gran oportunitat”, va sentenciar l’alcalde.

Podeu veure les intervencions dels diferents partits a partir del minut 15'50''



Al Ple de 21 de juliol de 2016 ja es va decidir per majoria la NO ubicació de la benzinera al costat de l'escola El Martinet.

Podeu escoltar les intervencions dels diferents partits a partir del minut 46' en aquest PODCAST de Ripollet Radio.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada